• Steijn Raben

  Waarom mixen jullie niet volo Airsport met The Aurora Wager? Gr steijn

  • Goeie vraag! Ik heb er twee jaar terug veel over nagedacht.

   Volo gaat heel erg over alle kleine details van skydiven en vliegen. Aurora gaat natuurlijk ook over vliegen, maar het uiteindelijke thema is het maken van een lange reis, en dat is bij Volo niet de kant die we op willen. Voor Aurora willen we ook meer zorgen dat het totaal plaatje klopt, niet één mechanic met super-veel diepgang, maar een collectie mechanics en een wereld die samen een mooi geheel vormen. Als je dan één mechanic, zoals wingsuit vliegen, ineens heel diep uitwerkt past dat niet echt bij het geheel.

   Daarnaast zit er een praktische kant aan de keuze: We werken grotendeels maar met z’n tweeën aan Volo, en er zijn maar zoveel uren in een dag. Voor ons is het beter om de twee games apart te houden en zo de scope van beiden nog enigzins haalbaar te maken. 🙂

   • Steijn Raben

    Beste Martijn, wat tof dat je reageert op m’n reactie! Ik had nog een vraag: zou er misschien in de toekomst een volo Airsport app kunnen komen? Ik vond trouwens je item op gamekings erg goed